Hallo,

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Desiree Koopman en woon met mijn gezin in Obdam. In het dagelijks leven ben ik ergotherapeut en sporten speelt een belangrijke rol in ons leven.

Via onze dochters ben ik betrokken geraakt bij Victor Gymsport. Toen het bestuur mij benaderde om vertrouwenscontactpersoon (VCP) te zijn voor de vereniging, hoefde ik eigenlijk niet na te denken.

Een veilige (sport)omgeving vind ik erg belangrijk en ik draag hier graag aan bij door aanspreekpunt te zijn. Uiteraard hoop ik niet nodig te zijn, maar mocht er iets zijn hoop ik dat u mij weet te vinden!

U kunt mij mailen (desireekoopman@gmail.com) of bellen (06-81119029).

Hartelijke groeten, Desiree


Vertrouwenspunt Sport NOC*NSF

Vertrouwenspunt Sport NOC*NSF Voor alle sporters en hun omgeving heeft NOC*NSF in samenspraak met de sportbonden het Vertrouwenspunt Sport opgezet. Want naast alle positieve kanten, heeft sport ook een keerzijde. Het gaat dan over afwijkingen van de regels, waarden en normen in de sport. Afwijkingen op het gebied van doping, matchfixing en seksuele intimidatie die de Olympische kernwaarden van respect, vriendschap en fair play aantasten.

Daarom heeft NOC*NSF een Vertrouwenspunt in het leven geroepen. Hier kan je vragen stellen of meldingen doen over zaken die mogelijk in strijd zijn met de regels, waarden en normen in de sport. Dat kunnen persoonlijke dilemma’s of vervelende ervaringen zijn, maar je kunt er ook terecht wanneer je grensoverschrijdend gedrag van anderen wilt melden. In een vertrouwelijk gesprek met een vertrouwenspersoon of adviseur bespreek je wat je dwars zit en welke stappen je zou kunnen zetten om het aan te pakken. Je houdt zelf altijd de regie op wat er met je verhaal gedaan wordt.

Zit je ergens mee? Kijk op https://centrumveiligesport.nl/contact of bel het Vertrouwenspunt Sport, 0900-202 55 90 (gebruikelijke belkosten)